Harjoitukset jatkuvat 11.1!

7.1.2021

Koronasta aiheutuneita rajoitustoimenpiteitä päivitetään Uudessakaupungissa alueellisen pandemiatyöryhmän linjausten mukaisesti. Julkiset tilat pysyvät edelleen suljettuina, mutta lasten harrastustoimintaa avataan turvallisuusohjeet huomioiden 11.1. alkaen. Taitoluistelu-harjoitukset jatkuvat siis normaalivuoroin maanantaista alkaen. Aikataulumuutoksista ilmoitamme nettisivuilla/ watsup-ryhmissä. Ilmoitathan mikäli sinua ei ole lisätty ryhmään. 

Alla kaupungin antamat ohjeet harrastustoiminnan jatkumiseen. Mikäli ohjeita ei noudateta, kaupunki joutuu rajoittamaan jälleen harrastustoimintaa.

-Harjoittelu tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Kaikessa toiminnassa tulee varmistaa, että turvavälit toteutuvat harrastukseen saapuessa, harrastetoiminnan aikana sekä harrastuksesta poistuttaessa. 
-Kaikissa yleisissä tiloissa sekä pukeutumistiloissa suositellaan kasvomaskien käyttöä
-Kaikissa yleisissä tiloissa tulee huomioida turvavälit
-Harjoittelussa harjoitusryhmät pyritään pitämään mahdollisimman samoina, siten kun se on mahdollista.
-Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua, eikä tilaan jäädä myöskään harjoituksen päätyttyä
-Eri ryhmien harjoitusvuorojen väliin suositellaan vähintään 5 minuutin siirtymäaikaa
-Liikuntavaatteet tulisi pukea mahdollisuuksien mukaan jo kotona. Näin pukuhuoneessa vietetty aika pysyy mahdollisimman lyhyenä ja olisi mahdollisuus saapua kentälle ja poistua kentältä suoraan harjoitusvarustuksessa
-Lasten saattaminen harjoituksiin on mahdollista vain pienten lasten toiminnassa, jos lapsi ei suoriudu itsenäisesti varusteiden vaihtamisesta. Vanhemmat eivät saa jäädä tiloihin odottamaan harjoituksien päättymistä
-Harjoituksiin saavutaan ja poistutaan ripeästi. Tiloihin ei saa jäädä oleskelemaan!

Noudatetaan ohjeita, jotta luistelijat saavat luistella ja ennenkaikkea luistella turvallisesti! :)