Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täältä luistelijaksi tai jäseneksi. Jäsenenä tuet toimintaamme ja olet äänioikeutettu seuran sääntömääräisissä kokouksissa. Alle 15-vuotias ei ole äänioikeutettu. Jäsenmaksu kaudella 2021-2022 on sekä luistelijoilta että muilta jäseniltä 30e.

Ilmoittautumisohje uusille luistelijoille: Kirjoita lisätietoja kohtaan "luistelija-ilmoittautuminen kaudelle 20-21" ja ilmoita samaan kohtaan myös onko aikaisempaa luistelukokemusta ja haluaako luistelija käydä harjoittelemassa 1 vai 2 krt viikossa (tätä voi vielä syksyllä muuttaa mikäli ajatukset muuttuvat).

Kaikkien ryhmien kausimaksut löytyvät täältä (kausi 20-21. Tulevan kauden maksuihin ei ole tulossa suuria muutoksia, mutta hinnat päivitetään jääaikojen varmistuttua kesän aikana).