Uudet koronarajoitukset 1.1.2022 alkaen

2.1.2022

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Varsinais-Suomeen liikuntatilojen sulkemista ja käyttöä koskevat uudet koronarajoitukset, jotka ovat voimassa 1.-15.1.2022. Tilojen sulkeminen ei koske alle 18-vuotiaiden harrastustoimintaa. Pyrimme toiminnassamme turvaamaan kaikkien hyvinvointia ja samalla mahdollistamaan lasten tärkeän luisteluharrastuksen jatkumisen. Harjoitukset saavat jatkua siis Sinisillä, Keltaisilla, Violeteilla, Pinkeillä, Vaaleanpunaisilla ja alle 18-vuotiailla harrasteryhmäläisillä. Valitettavasti joudumme siirtämään luistelukoulun/ koululaisryhmän kevätkauden alkamaan vasta la 22.1, sillä vanhempien, saattajien ja yleisön pääsy halliin on kielletty. Mikäli joku luistelukoululaisista tai koululaisista olisi vielä kiinnostunut siirtymään jatkoryhmään eli Vaaleanpunaisiin tai Harrasteryhmään niin laittakaa pikimmiten viestiä valmentajalle.
Nuorimpien luistelijoiden kannatta pukea harjoitusvaatteet ja luistimet mahdollisuuksien mukaan jo kotona. Mikäli tämä ei ole mahdollista, valmentajat auttavat pukeutumisessa. Uudet luistelijat: Ilmoittakaa milloin olette tulossa ensimmäisen kerran harjoituksiin niin valmentaja voi tulla ovelle vastaan niin on mukavampi tulla mukaan.


Alla virallinen koronatiedote 29.12.2021

"Varsinais-Suomessa kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa ja ulkotiloissa. Lisäksi aluehallintovirasto määrää suljettaviksi yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat, joita käytetään liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystoimintaan. Näitä tiloja ovat:
joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat yleiset saunat sekä uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin tai muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat
huvi- ja teemapuistot, tivolit sekä eläintarhojen sisätilat sisäleikkipuistot ja sisäleikkipaikat.

Päätös tilojen sulkemisesta ei kuitenkaan koske
vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa tai ammattiurheilemista.

Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia tai tilojen sulkemista koskevia määräyksiä ei ole mahdollista kiertää edellyttämällä osallistujilta koronapassia.

Koronapassi ei ole käytössä liikuntatiloissa. Valtioneuvosto on hyväksynyt tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti koronapassin vaikutuksia siten, että 30.12.2021–20.1.2022 koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille."

Muistattehan, että harjoituksiin tullaan vain terveenä ja jatkathan edelleen hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta huolehtimisesta.